Știați că pentru o călătorie comfortabilă, pe lângă poziția la volan, scaune, și parbrizul oferă confort prin claritate?

De el depinde într-o mare măsură siguranța dumneavoastra pe drumurile publice. Parbrizul face parte din sistemul de siguranță, iar împreună cu adezivul poliuretanic întărește zona șoferului și a pasagerului cu 30%.

Rezistența unui parbriz este semnificativ redusă de fisurile apărute în urma ciobiturilor, rezistență necesară în cazuri de impact frontal.

Cum bine știți airbag-ul se folosește de rezistența parbrizului pentru a proteja viața pasagerilor. Ca și concluzie, un parbriz spart, ciobit, sablat sau zgâriat vă pune viața în pericol.

În timp, din cauza prafului, a nisipului, a racletelor pentru gheață, apar multe zgârieturi fine.
Aceste zgârieturi pot reflecta lumina provenita de la traficul din sens opus sau de la soare, provocand reflexii periculoase pentru conducatorul auto, iar din motive de siguranță a traficului parbrizele trebuiesc înlocuite.

Parbrizele comercializate de societatea noastră corespund calitativ normelor impuse de producătorii de autovehicule din punct de vedere al formei, dimensiunilor și vizibilității prin sticlă (minimum 75% transparență), asigură protecție UV și au proprietăți excelente de antifonare.

Parbrizele ciobite de pietricele (ex. ciobitură în formă de stea, ochi de bou, lenticulara, fisură liniară) se pot repara în mod profesionist, conform cu specificațiile tehnice, iar costurile reparației sunt mult mai mici decat cele ale înlocuirii parbrizului.