Folii auto, folii arhitecturale, parbrize, polish faruri
Str. Ion Lahovari, nr. 148, Constanța
Lu-Vi: 09:00-17:00
Sâ-Du: Închis

Glass Solutions vă mai oferă un serviciu în plus:

FOLIE PROTECȚIE CAROSERIE ȘI FARURI

Folia de protecție pentru caroserie constă dintr-un strat ultra rezistent și transparent, care atunci când este aplicat în mod corespunzător de către un profesionist, formează un strat de suprafață protector. Această "piele" de unică folosință protejează caroseria unei mașini, precum și vopseaua de sub ea, de la zgârieturi de suprafață, expunere la UV, depozite de apă dură, oxidare și de alte neplăcute evenimente.

Folia de protecție pentru vopsea (PPF - Paint Protection Foil) este un strat de poliuretan sau poliuretan termoplastic, special conceput pentru a proteja suprafața vopselei automobilelor împotriva zgârieturilor, pietrișului, insectelor și altor elemente care ar putea deteriora aspectul exterior al vehiculului.

Această folie transparentă este aplicată pe caroseria mașinii în zonele cu cel mai mare risc de deteriorare, precum capota, aripile, oglinzile laterale și parbrizul. Protecția pe bază de folie este preferată de mulți proprietari de mașini pentru că oferă o barieră fizică împotriva daunelor, fără a compromite aspectul estetic al vehiculului.

Beneficiile foliei de protecție pentru vopsea includ:

Protecție împotriva zgârieturilor: Folosirea PPF ajută la prevenirea zgârieturilor și ciobirilor minore care pot apărea în timpul condusului sau în parcări aglomerate.

Rezistență la elementele naturii: Folia protejează vopseaua împotriva efectelor negative ale ploii acide, soarelui, zăpezii și altor elemente naturale care ar putea deteriora aspectul mașinii.

Ușurința întreținerii: Suprafața PPF este mai ușor de curățat și de întreținut decât vopseaua simplă, ceea ce facilitează menținerea aspectului impecabil al mașinii.

Păstrarea valorii mașinii: Aplicarea foliei de protecție pentru vopsea poate contribui la menținerea valorii de revânzare a mașinii, deoarece protejează aspectul exterior și reduce necesitatea reparațiilor cosmetice costisitoare.

Astfel, PPF-ul este o soluție eficientă și practică pentru protejarea vopselei automobilelor împotriva deteriorărilor și menținerea aspectului impecabil al vehiculului pe termen lung.

img_divider

Vrei și tu? Fă-ți programare